Ekstra Jomfru Olivenolie

BASILIKUM

PONS

Ekstra Jomfru Olivenolie tilsat frisk basilikum

Denne balsamico og penetrerende olivenolie er lavet ved at male Arbequina oliven og frisk basilikum i PONSs stenmølle på L'Albagés gård i den sydlige del af Lleida. Den velsmagende fusion af disse skaber en fantastisk aroma og friskhed ideel til quinoa, bagte grøntsager, pasta, saucer, salater, pizzaer og supper.

OM "PONS"

PONS repræsenterer en dyrebar familieskabt arv med rødder tilbage i 1930'erne i Spanien, og er frugten af fire generationers hårde arbejde. En familie, der er blevet ét med deres forfædres og ægte landområder i bjergene i L'Albagés i hjertet af Lleida. PONS ekstra jomfru olivenolier er det rene udtryk for naturligt og bæredygtigt landbrug.

PONS fokuserer på økologi og bæredygtighed for at pleje jorden til kommende generationer. Høsten af disse oliven resulterer i unikke smagsoplevelser, og produkterne har opnået anerkendelse på fem kontinenter.

Vælg PONS’ Ekstra Jomfru Olivenolier - og få en kvalitet, som tilfredsstiller selv de mest kræsne olivenolie entusiast.

Definition

EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE

Ekstra Jomfru Olivenolie er synonym med den højeste kvalitet og giver de bedste kulinariske mad- og sundhedsmæssige fordele af alle typer af olivenolier.

Ekstra Jomfru Olivenolie er den olieagtige juice, der udvindes ved at koldpresse oliven.

Olien er gylden eller grøn, tæt og med en duftende aroma; den er kun fremstillet direkte fra oliven i god stand, med en fejlfri smag og lugt og andre defekter, og kun ved mekaniske procedurer.

Surhedsgraden må ikke oversigte 0,8 grader i henhold til EU-lovgivning og det internationale olivenråd (IOC).

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, tilpasse indhold på hjemmesiden og forbedre vores markedsføring ved brug af anonymiserede data. Ved at klikke godkend, eller videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.

Back to top