Råsyltede grøntsager

Piccalilly & Pickles

opskrift til

Luksus Remoulade

Til hjemmelavet remoulade røres 1 del Cervera remoulade puré og 1 del god mayonnaise, creme fraiche 18% eller skyr.

Røres let sammen og smages til med salt og peber.

Syltet på Kløvergaard

Råsyltning

De råsyltede produkter laves med fem slags sprøde grøntsager, der udvælges stykke for stykke og syltes uden opvarmning. På denne måde bevares både grøntsagernes smag og sprødhed på bedste vis.

Hele syltningsprocessen er noget omstændig og kræver erfaring og håndelag; så vidt vi ved, er Cervera den eneste producent i Danmark, der stadig mestrer at råsylte grøntsager.

Cerveras Piccalilly og Pickles fremstilles alene med råsyltede grøntsager, altså grøntsager som på traditionel vis er syltede i flere hold syltelage og som ikke varmebehandles. Derved opnås et produkt med en meget sprød tekstur ('knæk' i bidet) og den bedste smag.

Cervera har mere end 100 års erfaring i denne syltemetode.

Produktet er, så vidt vi ved, det eneste produkt på markedet, som stadigvæk fremstilles efter metoderne i traditionelle kokkebøger. Der gåes ikke på kompromis med fremstillingsmetoden eller med ingredienserne for at tilpasse produktet til industriforhold.

Industri-piccalilly og industri-remoulade fremstilles typisk med frysetørrede grøntsager (hvidkål og blomkål) for at opnå laveste produktionsomkostninger. Sådanne råvarer giver aldrig samme kvalitet som ved traditionel fremstilling.

 

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, tilpasse indhold på hjemmesiden og forbedre vores markedsføring ved brug af anonymiserede data. Ved at klikke godkend, eller videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.

Back to top