Ekstra Jomfru Olivenolie

HVID TRØFFEL

PONS

Ekstra Jomfru Olivenolie tilsat hvid trøffel

Denne udsøgte olivenolie er lavet med sent høstede arbequina-oliven, der er macereret og tilsat hvid trøffel. Olien er intens og er kendetegnet ved en fyldig kompleks aroma. Den hvide trøffel indsamles fra oktober til december fra det italienske Piemonte, og trøflen er blevet en af ​​de mest udvalgte delikatesser på den gastronomiske scene. PONS Ekstra Jomfru Olivenolie tilsat hvid trøffel er en fremragende ingrediens til risotto, pasta, fløde og salat - og olien giver dig mulighed for at nyde denne unikke smag hele året rundt. Olivenolien er lavet på PONS' gård i L'Albagés i den sydlige del af Lleida i Spanien.

OM "PONS"

PONS repræsenterer en dyrebar familieskabt arv med rødder tilbage i 1930'erne i Spanien, og er frugten af fire generationers hårde arbejde. En familie, der er blevet ét med deres forfædres og ægte landområder i bjergene i L'Albagés i hjertet af Lleida. PONS ekstra jomfru olivenolier er det rene udtryk for naturligt og bæredygtigt landbrug.

PONS fokuserer på økologi og bæredygtighed for at pleje jorden til kommende generationer. Høsten af disse oliven resulterer i unikke smagsoplevelser, og produkterne har opnået anerkendelse på fem kontinenter.

Vælg PONS’ Ekstra Jomfru Olivenolier - og få en kvalitet, som tilfredsstiller selv den mest kræsne olivenolie entusiast.

Definition

Ekstra Jomfru Olivenolie

Ekstra Jomfru Olivenolie er synonym med den højeste kvalitet og giver de bedste kulinariske mad- og sundhedsmæssige fordele af alle typer af olivenolier.

Ekstra Jomfru Olivenolie er den olieagtige juice, der udvindes ved at koldpresse oliven.

Olien er gylden eller grøn, tæt og med en duftende aroma; den er kun fremstillet direkte fra oliven i god stand, med en fejlfri smag og lugt og andre defekter, og kun ved mekaniske procedurer.

Surhedsgraden må ikke oversigte 0,8 grader i henhold til EU-lovgivning og det internationale olivenråd (IOC).

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, tilpasse indhold på hjemmesiden og forbedre vores markedsføring ved brug af anonymiserede data. Ved at klikke godkend, eller videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.

Back to top