Originale recepter

Mango Chutney & Dressing

Mango Chutney

Oprindelse

Mangochutney stammer oprindeligt fra det indiske køkken. Chutney er en fællesbetegnelse for indiske saucer, der indeholder de samme tørre ingredienser men tilsat forskellige frugter og grøntsager.

Mangochutney består hovedsageligt af mango tilsat en masse krydderier, eddike og sukker som koges. Efterfølgende nedkøles massen og efterlader en sød og krydret gelelignende masse, der passer perfekt til både søde og salte retter.

Den chutney der kendes i dag, er en engelsk fortolkning, hvor der er tilsat eddike for længere holdbarhed, hvilket samtidigt giver et mildere og mere anvendeligt produkt.

I dag bruger man mangochutney til både varmt og koldt bord, som smagsforstærker i retter, i sandwich eller fortsat som tilbehør til krydrede retter.

Cervera har produceret to forskellige mangochutney; en stærk og en sød. 

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, tilpasse indhold på hjemmesiden og forbedre vores markedsføring ved brug af anonymiserede data. Ved at klikke godkend, eller videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.

Back to top