specialimporteret olivenolie fra PONS af høj kvalitet

Ekstra Jomfru Olivenolie

en udsøgt smagsoplevelse

Ekstra jomfru olivenolier fra PONS

Ekstra Jomfru Olivenolie er synonym med den højeste kvalitet - og giver de bedste kulinariske mad- og sundhedsmæssige fordele af alle typer af olivenolier.

Hos Cervera er vi stolte over at være gode til at udvælge de helt rigtige fødevareleverandører, som skal leve op til vores strenge krav til kvalitet og fantastisk smag – og det gør PONS! De producerer helt unikke og fantastisk velsmagende olivenolier, der tillige er smukke at kigge på.

Definition & Processen

Ekstra Jomfru Olivenolie er den olieagtige juice, der udvindes ved at koldpresse oliven. Olien er gylden eller grøn, tæt og med en duftende aroma; den er kun fremstillet direkte fra oliven i god stand, med en fejlfri smag og lugt og andre defekter, og kun ved mekaniske procedurer. Surhedsgraden må ikke oversigte 0,8 grader i henhold til EU-lovgivning og det internationale olivenråd (IOC).

Produktionsprocessen for PONS olivenolier kombinerer den traditionelle formalingsproces af en stenmølle med den nyeste teknologi inden for olivenolieekstraktion ved hjælp af en kontinuerlig moderne proces.

De anvendte metoder garanterer at produktionen giver fremragende organoleptiske egenskaber og en kvalitet, der tilfredsstiller selv de mest kræsne olivenolie entusiast.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, tilpasse indhold på hjemmesiden og forbedre vores markedsføring ved brug af anonymiserede data. Ved at klikke godkend, eller videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.

Back to top