cervera

Frokost

med Orientalsk Relish

Quesadillas

Ingredienser
150 g cheddar
8 hvedetortillaer
12 spsk. Orientalsk Relish fra Cervera
4 dl sorte bønner
2 dl creme fraiche 18% 

Majs
4 majskolber
1 tsk. Stødt spidskommen
1 ts. Stødt koriander
1 tsk. Chiliflager
salt og peber
1 spsk. Olivenolie til stegning

Guacamole
2 modne avocadoer
2 fed hvidløg
1 limefrugt
4 cherrytomater
1 spsk. Creme fraiche 18%
1 håndfuld koriander

Bønnerne iblødsættes i ca. 12 timer, hvorefter de koges i 45-60 min. i frisk vand.

Skær majs fra kolberne og steg majs på en pande ved middel varme. Tilsæt krydderier og steg majs til de har fået en gylden farve.

Flæk avocadoerne, fjern stenen og mos avocadokødet med en gaffel på et skærebræt. Skær cherrytomaterne i små stykker. Pil og pres hvidløg. Skyl, tør og hak koriander groft. Rør cherrytomater, hvidløg og koriander i avocadomosen. Smag til med limesaft, creme fraiche, salt og peber.

Smør en tortilla med Orientalsk Relish og steg den i lidt olie på en pande. Fordel lidt cheddarost, bønner og majs på tortillaen. Læg en tortilla oven på, og pres let sammen. Lad det stege til osten er begyndt at smelte, og den nederste tortilla er gylden. Vend quesadillaen, og steg den færdig på den anden side. Gentag med de resterende quesadillas.

Skær quesadillaerne i trekanter. Pynt med koriander, og servér med guacamole og creme fraiche.

Orientalsk Relish

Sur-Sød

Cerveras Orientalske Relish er en sur-sød relish lavet af agurk, tomat, syltede løg og rød peber. Cerveras Orientalske Relish er med dens kraftige smag perfekt til at komplimentere eller tilsætte smag til de retter, den anvendes til såsom retter med rødder i det orientalske køkken, som marinade til kød eller til at give det ekstra pift til pastasaucen.

med Cerveras luksus remoulade puré

Rødspættefilet

Frokost til 4 personer

Ingredienser
4 store rødspættefileter
2 æg, sammenpisket
2 dl hvedemel
3 dl rasp
Salt og peber
50 g. smør til stegning eller smagsneutral olie

Remoulade
2 spsk. Cervera Piccalilly Findelt
2 spsk. Mayonaise eller creme fraiche 18%

Tilbehør
4 skiver godt rugbrød
Citron
Purløg
Dild

Fremgangsmåde
Skyld og rens fileterne for evt. urenheder og dup dem tørre.
Kom mel, æg og rasp i særskilte tallerkner og bland til salt og peber i raspen.
Vend først rødspættefileterne i melet, derefter i sammenpisket æg og til sidst i raspen.
Steg rødspættefileterne på en pand med smør.
Imens blandes to spiseskefulde Cervera Piccalilly findelt og to spiseskefulde mayonnaise i en skål.
Anret de sprøde rødspættefileter på rugbrød og top med remoulade, citron, purløg og dild.

Piccalilly Findelt

Luksus Remoulade Puré

Piccalilly fin består af 5 slags råsyltede grøntsager; gulerod, blomkål, løg, porer og agurk, som stykke for stykke er udvalgt, syltet og lagt i Cerveras egen sennep. Piccalilly er oprindeligt en engelsk fortolkning af syltede sydasiatiske grøntsager, hvor det blev brugt til at opbevare grøntsager i en længere periode. Cervera har brugt mange år på at finde præcis den rette råsyltningsmetode, så grøntsagerne beholder deres naturlige sprødhed og bevarer et bid, idet de bliver syltet uden opvarmning. Selve råsyltningsmetoden er omstændig og det kræver erfaring og håndelag for at kunne mestre denne metode med et godt resultat. Cervera er fortsat den eneste producent i Danmark, der stadig mestrer at råsylte grøntsager. I Piccalilly Findelt er grøntsagerne skåret i mindre stykker, men er fortsatte sprøde og har lidt bid, hvorfor den er oplagt at benytte som hoveddelen i en luksus remoulade, hvor den blot blandes med lidt creme fraiche eller mayonnaise.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, tilpasse indhold på hjemmesiden og forbedre vores markedsføring ved brug af anonymiserede data. Ved at klikke godkend, eller videre på siden, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.

Back to top